Hatay'ın Belen ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanını ziyaret etti.

Hatay il genelinde yangın, kaza, kurtarma çalışmaları gibi iş kazalarında da etkili çabalarıyla ön plana çıkan Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi personelini selamlayan Başkan Gül, orman yangınları başta olmak üzere tüm çalışmalarda itfaiye ekiplerine kolay gelsin dileğinde bulundu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin'i makamında ziyaret eden Başkan Gül, fedakâr itfaiye teşkilatını ziyaretinde yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Gül, "Can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan itfaiye teşkilatımızın, özellikle zorlu şartlar altında sergilediği başarılı, özverili ve disiplinli çalışmalar, takdire şayandır. Başta Daire Başkanımız Sayın Ahmet Keskin olmak üzere, Hatay’ın her noktasında büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapan tüm itfaiye personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Gül'ün samimi ve verimli sohbetinden yararlandıklarını söyledi.
