Ülkemizin tanınmış Tıp insanı ve aynı zamanda politikacısı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, 18 Aralık Perşembe günü Samandağ’da okurlarıyla buluşacak.

Samandağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan söyleşi ve imza etkinliğinde; CHP’den 24, 25 ve 26. Dönem Mersin Milletvekilliği yapan, İnsan hakları savunucusu, çevre aktivisti ve siyasetçi Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, ülke ve dünya gündemine ilişkin görüşlerini paylaşacak.
18 Aralık Perşembe günü saat 17’de Belediye binası toplantı salonunda yapılacak söyleşinin ardından Atıcı, bugüne kadar kaleme aldığı kitaplarını da imzaya açacak.

“Bir Direniş Sembolü; Sakal”, “Güzel Olur Bazen Sonlar”, “700 Bin Adım ve Sonbahar Çağırıyor, Gitmezsen Olmaz” adlı kitaplarının imza gününe katılacak olan Prof. Dr. Atıcı, kitaplardan elde edilecek geliri depremde zarar gören çocuklar yararına imzalayacak.
Atıcı paylaşımında; "Sevgili Dostlar, Samandağ'da depremde zarar gören çocuklar yararına 18 Aralık 2025 Perşembe günü düzenleyeceğimiz kita imza günü ve söyleşide aranızda olmaktan onur duyarım. Saygıyla" görüşüne yer verdi.
