Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’i ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebriklerini iletti.
İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Paşaoğlu, Ahmet Akyüz, Yılmaz Arslan, Göktuğ Bilgin Türkoğlu ve Levent Çeliktürk’ün yanı sıra KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü KOBİ uzmanları ve memurlarının da katıldığı ziyarette, kurumlar arası iş birliği ve işletmelerin finansmana erişimi konuları ele alındı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Atıf Ceritbinmez, oda üyelerinin finansmana erişim noktasında önemli sıkıntılar yaşadığını belirterek, KOSGEB tarafından sağlanan desteklerin işletmeler açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ceritbinmez, desteklerin daha fazla üyeye ve doğru kanallar aracılığıyla ulaştırılması için KOSGEB ile ortak çalışmalar yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti.
KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş ise kurumlar arası iş birliğine her zaman açık olduklarını belirterek, ziyaret kapsamında yeni bir destek paketi hakkında da bilgi verdi. Öztaş, sel ve taşkın felaketlerinden etkilenen KOBİ’lere yönelik 1 milyon TL’ye varan destek imkânı bulunduğunu ifade etti.
İTSO Başkanı Atıf Ceritbinmez, oda üyelerinin söz konusu desteklerden en üst düzeyde faydalanabilmesi adına gösterilecek katkı ve iş birliği için KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş ve ekibine teşekkür etti. Ceritbinmez, KOSGEB finansmana erişim konusunda oda ile daha yakın iş birliği içerisinde hareket etmesi ve daha fazla üyeye ulaşılması amacıyla ortak çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.