Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
05 Kasım 2026, Perşembe
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Genel Haberler (Yerel)

Hatay’da Kurumlararası Diyalog ve İş Birliği

Hatay Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hatay Ticaret Borsası Başkanı Metin Kuseyri ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede iki kurum arasındaki iş birliği ve Hatay’ın ekonomik sorunlarına yönelik ortak çalışmalar ele alındı.

2 dk okuma 0
Hatay’da Kurumlararası Diyalog ve İş Birliği

Hatay Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hatay Ticaret Borsası Başkanı Metin Kuseyri ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede iki kurum arasındaki iş birliği ve Hatay’ın ekonomik sorunlarına yönelik ortak çalışmalar ele alındı.

HTB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kuseyri, Meclis Başkanı Mehmet Cuma Coşkun, Başkan Yardımcısı Mesut Güleryüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Tiftikçi tarafından karşılanan HATSO heyetinde; HATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özer Ökten, Nasır Mirioğlu ve Fuat Büyükaşık ile Meclis Başkan Yardımcıları Cemal Güleryüz ve Ahmet Karafakıoğlu yer aldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Ziyarette konuşan HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, HTB Başkanlığına seçilen Metin Kuseyri ve yönetimini tebrik ederek, yeni dönemde iki kurum arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceğine inandığını belirtti.

HATSO Başkanı Çinçin, “Hatay Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Metin Kuseyri ve yönetim ile meclis üyelerini kutluyoruz. Daha önceden olduğu gibi Hatay Ticaret Borsası ile yeni dönemde daha yakın ve daha uyumlu çalışacağımıza inanıyorum. Hatay’ın sorunlarına her iki kurum da vakıftır. Önümüzdeki süreçte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimleri de var. Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler nezdinde müşterek olarak çalışmayı umut ediyoruz. Ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ORTAK ÇALIŞMA        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Ticaret Borsası Başkanı Metin Kuseyri ise iki kurum arasında geçmişten bugüne uzanan birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kuseyri, “Geçmişten gelen birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaptığımız çalışmalarda ortak faaliyetlerimiz bulunuyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yeni dönemde yapacağımız çalışmaların daha gelişmiş ve kapsamlı olacağını düşünüyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin dile getirildiği ziyaret, iki kurum arasındaki mevcut iş birliğinin yeni dönemde de güçlendirilerek sürdürülmesi mesajıyla sona erdi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler