Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın 27 Aralık'ta Hatay'ı ziyaret programına yönelik hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını anahtar teslim törenine davet etti.

Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde Başkan Yapar, esnafla sohbet etti ve esnafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a yapacağı ziyarete katılmalarını istedi.

Başkan Yapar; ziyaretler sırasında esnafla yaptığı görüşmelerde, “Şehrimizin inşa ve ihya sürecinde bizlerin her zaman yanında olan, güçlü ve hızlı bir şekilde şehrimizi yeniden ayağa kalkması için büyük emek gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 27 Aralık Cumartesi günü şehrimizi ziyaret edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden ayağa kalkan şehrimizin son anahtar teslim törenini de gerçekleştirecek Sizleri de bu büyük buluşmada yanımızda görmek isteriz” dedi.

Başkan Yapar’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Çarşı esnafı, davete icabet edeceklerini ifade ettiler.
