Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara güvenli bir yol ağı sunmak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Antakya ilçesi Apaydın Mahallesi'nde bulunan Hasan Hüseyin, Merkez 1, Merkez 2 Sokaklarında 3 kilometrelik beton asfalt serimini tamamladı.
Apaydın Mahallesi Muhtarı Ömer Çağatay, “Böyle bir hizmet daha görülmedi. Muhtarlık yaptığım 45 yıl boyunca böyle bir hizmete rastlamadım. Başkan Mehmet Öntürk’ün sayesinde bu hizmetin devam etmesini isterim. Hatay bizim Hatay’ımız. Hatay’ı, Türkiye’nin en güzel ili olarak görmek istiyoruz” dedi.
Uzun süredir böyle bir hizmeti görmediğini belirten vatandaşlar, yol hizmetinden dolayı Başkan Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti.
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafik akışının güvenli hale gelmesi amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.