MASATLI: AYAKKABI SEKTÖRÜ HATAY İÇİN ÖNEMLİ

MASATLI: AYAKKABI SEKTÖRÜ HATAY İÇİN ÖNEMLİ

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’ın ekonomisine yön veren sektörleri canlandırma adına yapılan çalışmalarla ilgili sektör temsilcileriyle buluşan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ayakkabıcılık sektörünün Hatay için önemine dikkat çekti.

662352853.jpg

Yurtiçi ve yurtdışına ayakkabı imalatında söz sahibi olan Hatay’ın bölge ekonomisi ve istihdamı açısından büyük önem arz eden Reyhanlı Ayakkabıcılar Sitesi’nde faaliyet gösteren ayakkabı imalatçısı esnafıyla bir araya gelen Vali Masatlı, sektörle ilgili sorunları ve beklentileri dinledi.

662676949.jpg

Hatay Ayakkabı İmalatçıları Odası Başkanı Doğan Aydın ve üyeler tarafından karşılanan Hatay Valisi Masatlı, şehrin ekonomik yapısında önemli bir yere sahip olan ayakkabıcılık sektörünün temsilcileriyle buluşmasında; yapımı devam eden Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Buluşmada; Reyhanlı Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdoğan Çelik ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken de hazır bulundu.

663025791.jpg

Hatay Valisi Masatlı, yeniden yapılanma sürecinde ayakkabıcılık sektörünün desteklenmesinin önemine değinerek, “Esnafımızın güçlendirilmesi ve el emeğine dayalı üretim kültürünün korunarak gelecek nesillere aktarılması öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu doğrultudaki çalışmaları kararlılıkla sürdürmekteyiz” dedi.

660487919.jpg

Sektörün sorunlarını ve beklentilerini dile getiren Hatay Ayakkabı İmalatçıları Odası Başkanı Doğan Aydın da konuşmasında, Vali Masatlı’nın samimi yaklaşımından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hatay’ın eski günlerinden daha iyi duruma gelmesi için çaba harcadıklarını söyledi. Başkan Doğan ayrıca, Vali Masatlı’nın çabalarına da teşekkür etti.

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days