HBB Şirketleri Sermaye Artırdı

HBB Şirketleri Sermaye Artırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nda HBB'ye bağlı iki şirketin sermaye artırımını karara bağladı.

Antakya HBB Kisecik Yerleşkesi'nde gerçekleşen Meclis toplantısında, HBB iştirak şirketlerinin sermaye artırımı, hibe kabulü için yetkilendirme gibi konular başta olmak üzere 44 madde görüşülüp karara bağlandı.

Meclis Başkanvekili Filiz Özçörekçi'nin yönettiği toplantıda, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilecek vakumlu yol süpürme araçlarının kabulü için HBB Başkanı Mehmet Öntürk yetkilendirilirken, HBB iştirakleri olan; Hatay Kültür ve Turizm Anonim Şirketi ve Hatay Tarım Çevre ve Peyzaj Anonim Şirketi’nin sermaye artırımı da kabul edildi.

Meclis üyeleri, HBB Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı’nın 13 Ağustos Perşembe günü yapılmasına karar vererek oturumu sonlandırdı. 

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days