CHP’li Güzelmansur: Hatay halkı her yağmurda karanlığa mahkûm ediliyor!

CHP’li Güzelmansur: Hatay halkı her yağmurda karanlığa mahkûm ediliyor!

 

Dünyanın en büyük şantiyesi olarak tanımlanan Hatay'ın merkez ilçesi Antakya ve çevresinde her yağışta elektrik kesintilerinin olması, halen konteyner kentlerde yaşayan depremzedeler kadar konutlarda yaşayan yöre halkını da çileden çıkardı.

563JPeG.jpg

Toroslar EDAŞ'ın alt yapı yatırımlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar bir yana her yağışın ardından yaşanan elektrik kesintilerini TBMM gündemine taşıyan  CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’da sürekli hale gelen elektrik kesintilerine sert tepki gösterdi.

Güzelmansur, “Depremin üzerinden 30 ay geçti ama Hatay hâlâ elektrik kesintileriyle boğuşuyor. Elektrik gider; su gider, internet gider, hastanın cihazı kapanır, öğrencinin lambası söner, esnafın malı bozulur. İnsanlar artık bıktı, usandı” dedi.

Yağmur yağdığında kesintilerin daha da arttığını vurgulayan Güzelmansur, “Antakya, Defne, İskenderun neredeyse tamamen elektriksiz. Her yağmurda Hatay karanlığa gömülüyor. Halkımız bütün kış boyunca bu rezilliğe mi katlanacak?” diye sordu.

CHP’li Güzelmansur, iktidara çağrıda bulunarak, “Hatay halkının yaşadığı bu mağduriyeti çözmek için acilen kalıcı ve sağlam adımlar atın” ifadelerini kullandı.

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days