Hatay’da uzun yıllar devletin çeşitli kademelerinde görev yapan saygın bürokratlardan Atakaş Şirketler Grubu Özel Kalem Müdürü Halil Yücelen, kızı Feride Yücelen’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Fer Diamond’ta gerçekleştirilen görkemli düğünde, Feride Yücelen ile Hasan Okan, evliliğe ilk adımın unutulmaz ve anlamlı günün sevincini ve coşkusunu sevdikleriyle paylaştı.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in kıydığı nikahta, Feride ve Okan’ın nikah tanıklığını Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İş insanı, hayırsever Recep Atakaş, Medeniyetler Korosu şefi Yılmaz Özfırat, Dr. Ali Yıldırım, Nuray Şahin Reyhanioğlu, Gökhan Çetinkaya ve Ali Demir yaptı.

Tanıkların huzurunda bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen Feride ve Hasan çifti, alkışlar eşliğinde hayatlarını birleştirdikten sonra, müziğin ritmine kapılarak, davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi.

Belen Kaymakamı Onur Şan, Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamı Yusuf Turan, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, STK temsilcileri ile Yücelen ve Okan ailelerinin dost ve yakınlarının da katıldığı düğün töreninde, Hatay Valiliği’nin ardından İskenderun Belediyesi’nde de özel kalem müdürlüğü yapan Hatay’ın tanınmış başarılı ismi Halil Yücelen, düğün boyunca bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile yakından ilgilendi.

Aşklarını evlilikle taçlandıran Feride ve Hasan çifti de mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ederken, “Aşk bizi tamamladı. Aşkımıza tanıklık eden herkes, bu sonsuzluk masalının en güzel satırlarında yer alacak” dedi.
Yücelen ve Okan aileleri, düğün boyunca mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile yakından ilgilenmesi konuklardan takdir topladı.
Feride ve Hasan'a ömür boyu mutluluklar diler, Yücelen ve Okan ailelerini kutlarız.
