Hatay'ın İskenderun ilçesinde öğretmenlere yönelik “Teach Forward: Innovations in Language Teaching – Limitless Teachers-2” etkinliği başarıyla gerçekleştirildi.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Hatay’ın farklı ilçelerinden gelen öğretmenler eğitilirken, konuşmacı olarak Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ümit Yakar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Görevlisi Tuba Aydınoğlu ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz katıldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonları ile İngilizce olarak gerçekleşen programda, Yapay zekâ pedagojisi, Eğitimde teknoloji kullanımı, Sınıf ortamında kullanılabilecek yapay zekâ uygulamaları, Yapay zekâ araçlarının ölçme ve değerlendirme sürecinde kullanımı, Erasmus+ proje yazımında dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vurgulandı. Katılımcılara uygulamaya dönük bilgiler aktarılırken, konuşmacılara katkılarından dolayı plaket verildi.


