Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
12 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Genel Haberler (Yerel)

YENİ PARTİ’DEN ÇAĞRI: ARTIK KAVGA YOK MÜCADELE VAR

Hatay'da 15 ilçe yönetimini belirleyen YENİ Parti, 13 Ekim'de ön seçim, 25 Ekim'de de resmi seçim için sandık başına gidecek. Seçim öncesinde birlik ve beraberlik mesajları veren Hatay Milletvekili Mullaoğlu ve belediye başkanları, ortak aday olarak Mehmet Gönenç'i işaret etti.

Güncelleme: 2 dk okuma 3
YENİ PARTİ’DEN ÇAĞRI: ARTIK KAVGA YOK MÜCADELE VAR

Hatay’da 15 ilçede ilçe örgütlenmelerini tamamlayan Yeni Parti, 15 Ekim’de yapılacak ön seçim öncesinde İl Başkan adayının ortak aday olarak belirlendiğini ifade ederken, ortak aday olarak mevcut Başkan Mehmet Gönenç’i açıkladı.

Adaylık açıklama toplantısına; Yeni Parti Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, İl Başkanı Mehmet Gönenç, Defne Belediye Başkanı H. İbrahim Özgün, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçe başkanları ve üyeler katıldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

KAVGA YOK             İl Başkanlığı hizmet binasında bir araya gelen partililere seslenen Hatay Milletvekili Mullaoğlu, tarihi bir güne tanıklık ettiklerini belirterek, milletin verdiği talimatı yerine getirdiklerini söyledi. Mullaoğlu, “Bizim ne olacağımız önemli değil, memleket böyle bir durumda iken başka türlü davranamazdık. Çok büyük fedakarlıklar yaparak, Yeni Parti’yi Hatay’da ayağa kaldırdık. Artık kavga yasak, sadece birlikte mücadele var. Haksızlıklara karşı sonuna kadar tüm gücümüzle mücadele var.  Zulme asla boyun eğmemek var ve mutlak surette başarı var” diyerek, birlikte, omuz omuza başaracaklarının sözünü verdi.

BİRLİK ÇAĞRISI        Mullaoğlu, “Milletimizin verdiği talimat, asla birbirinizle didişmeyin, omuz omuza yürüyün ve bu zulümden bizi kurtarın, ifadesi olmuştur” diyerek, birlik ve beraberlik içerisinde örgütlenmesini tamamlamayı başaran15 ilçe başkanına, belediye başkanlarına ve önceki dönem il başkanı Hakan Tiryaki’ye teşekkür etti.


Umut olmaya çalışan bütün neferlere seslenen CHP önceki dönem il başkanı Hakan Tiryaki de, kendilerine yeni bir yol açtıklarını ve halkın verdiği yeni talimatla, geçmişteki kavgalardan, hastalıklardan ve siyasetten uzak kalacaklarını söyledi. Tiryaki, birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra tabanın iktidar beklentisini de hatırlattı.

Yeni Parti’nin isminde de anlaşılacağı gibi demokrasinin büyük sınavlara tabi tutulduğu bir dönemde Türkiye’ye demokratik yaşamı, yeniliği ve adaleti getireceğini belirten Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında partilerini iktidara taşımak istediklerini ifade etti.

Toplantıya katılan Belediye başkanlarının konuşmaların ardından ortak aday olarak belirlenmesinden duyduğu sevinci belirten Yeni Parti İl Başkanı Mehmet Gönenç, “Partimizin ortak aday çıkartması beni onurlandırmış, ancak omuzlarına ağır bir yük yüklemiştir. Bunu hep birlikte birlik ve beraberlik anlayışı ile hafifleteceğiz. 20 bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Hatay’daki amacımız, HBB’yi yeniden almak ve iktidar olmaktır” diyerek, ülkenin seçilmiş yerel yöneticilerinin haksız yere tutuklandığını, emeklilerin açlıkla sınandığını, üretici ve tüketicilerin de zorluklar yaşadıklarına değindi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler