Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
21 Ekim 2026, Çarşamba
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Gündem (Ulusal)

"Görenler 112'ye bildirsin" Likya yolu'nda kaybolan turist için ekipler seferber oldu

Antalya'da Likya Yolu'nun Kaş ile Demre ilçeleri arasındaki etabında yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Friederike Elisabeth Newrzella için jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Güncelleme: 2 dk okuma 0
"Görenler 112'ye bildirsin" Likya yolu'nda kaybolan turist için ekipler seferber oldu
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Likya Yolu'nun Kaş ile Demre ilçeleri arasındaki bölümünde yürüyüş yapan Friederike Elisabeth Newrzella'dan haber alınamaması üzerine kayıp ihbarında bulunuldu. Newrzella'nın yakınları da sanal medyadan paylaşımlarıyla kaybolan turistin bulunmasını talep etti. Jandarma, AFAD ekipleri kaybolduğu düşünülen Newrzella'nın bulunmasına yönelik çalışmaya başladı.

Gözden Kaçmasın"Alkollü mekana gitmem" dedi, canından oldu: kuzenini öldüren sanığa 25 yıl hapisHaberi görüntüle

'GÖRENLER BİLGİ VERSİN' ÇAĞRISI

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından yapılan açıklamada Kaş-Kalkan ekibince Friederike Elisabeth Newrzella'nın bulunmasına yönelik arama faaliyetlerine başlandığı duyuruldu. Ekiplerin arama planını oluşturmak üzere çalışma yürüttüğü belirtildi. Sanal medya paylaşımlarındaki kayıp duyurusunda, 27 Kasım 1993 doğumlu Newrzella'nın 1,66 metre boyunda olduğu ve vücudunda dövme bulunmadığı bilgisine yer verildi. Bölgede yürüyüş yapan gruplar ile vatandaşlardan, Newrzella'yı görmeleri veya bulunduğu yere ilişkin bilgi edinmeleri halinde 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD ya da jandarmaya bilgi vermeleri istendi.

Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>
Gözden Kaçmasınİstanbul’da taksicilerin yolcu kavgası: tekme ve yumruklar havada uçuştuHaberi görüntüle

ANTİK KENTLERİ BAĞLAYAN ZORLU ROTA

Kültür Rotaları Derneği'nin verilerine göre yaklaşık 760 kilometre uzunluğundaki Muğla'nın Fethiye ilçesinden Antalya'ya uzanan Likya Yolu, antik kentleri birbirine bağlayan tarihi yolları, kıyı manzaraları ve doğal güzellikleriyle doğa ve kültür turizminin önemli rotaları arasında yer alıyor. Roma yolları ve eski patikalardan geçen güzergahtaki dik yamaçlar, taşlık zemin ve sarp geçişler ise yürüyüşçüler için zorlu etaplar oluşturuyor.

Haber Bültenleri ve E-Posta Tercihleri

Türkiye ve dünyadaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için, bültenlerin gönderileceği e-posta adresini girin.

Kaynak: Hürriyet – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler