Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
12 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Etkinlikler (Yerel)

GAZETECİ SAY'DAN "DEPREMDE YIKILAN YAŞAM" ADLI KİTAP

1 dk okuma 370
7227294_n.jpeg
7227294_n.jpeg

6 Şubat depremlerinde kayıpları olan Hataylı Gazeteci Şahiya Say'ın "Depremde Yıkılan Yaşam" adlı kitabı okurlarla buluştu.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde uzun yıllar Cumhuriyet Gazetesi Muhabirliğinin yanı sıra Samandağ Gazetesi'ni de yayınlayan Araştırmacı Yazar-Gazeteci Şahiye Say, Dikenli Koza, Dünden Bugüne Samandağ, Su Tanecikleri, Ayrıntılar ve Ötesi, Sihirler, An’lar adlı kitaplarının ardından “Depremde Yıkılan Yaşam” yayın dünyasına kazandırdı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve Hatay’da büyük yıkım ve kayıplara yol açan depremi yaşayan ve 11 İl’de araştırma yapan Araştırmacı Yazar-Gazeteci Şahiye Say, insanların yaşadıkları zorlukları kaleme aldığını, depremin de unutulmaması için böyle bir çalışmaya imza attığını söyledi.

Kültür dünyasına kazandırılan “Depremde Yıkılan Yaşam” adlı kitapta, 6 Şubat’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yaşanan olaylara ve öykülere yer veren Say, enkazda birçok yakın akraba ve kız kardeşini kaybetmenin acısını da hatırlatarak, "Yüreğimden akan tüm duygu ve düşüncelerimi kaleme aldım" dedi. 

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler