Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
09 Ekim 2026, Cuma
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Genel Haberler (Yerel)

CHP'den Güzelmansur'a Ortadoğu Görevi

1 dk okuma 295
guzelmansur_jpg.jpg
guzelmansur_jpg.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, partinin “Ortadoğu Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü” olarak görevlendirildi.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin imzalı görevlendirme yazısında; şu bilgilere yer verildi: “Partimizin Yurtiçi ve Yurtdışında Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görev ve sorumluluk alanları çerçevesinde; yurtdışı örgütlerimizin çalışmalarını desteklemek, yurtdışındaki örgütlenme faaliyetlerini geliştirmek ve mevcut örgütlerimizle  Genel Merkez arasındaki koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Hatay Milletvekili Sayın Mehmet Güzelmansur “Ortadoğu Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü” olarak görevlendirilmiştir.”

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Görevlendirmenin ardından görüş ve duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Güzelmansur, şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke’ye, Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin’e ve MYK üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, halkın iktidarı için içeride ve dışarıda umudu büyütmeye devam edecek. CHP, yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da örgütlenme çalışmalarını güçlendirme ve Ortadoğu’daki faaliyetlerini daha etkin hale getirme hedefinde emin adımlarla ilerleyecektir.”

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler