Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
15 Ekim 2026, Perşembe
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Gündem (Ulusal)

Bakan Gürlek'ten İstanbul'daki sağanak felaketi açıklaması: Adli soruşturmalar başlatılmıştır

İstanbul'u esir alan şiddetli yağışlar ve su baskınlarının ardından Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten açıklama geldi. Sosyal medya hesabından başsağlığı dileyen Gürlek, yaşanan olaylarla ilgili adli soruşturmaların başlatıldığını ve tüm kusur iddialarının titizlikle incelendiğini belirtti.

Güncelleme: 1 dk okuma 0
Bakan Gürlek'ten İstanbul'daki sağanak felaketi açıklaması: Adli soruşturmalar başlatılmıştır
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle yaşanan olaylarla ilgili adli makamların soruşturma başlattığını, olayların tüm yönleriyle aydınlatılması, varsa ihmal ve kusurların tespiti için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Bakan Gürlek, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış ve su baskınları sırasında hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı diledi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Yağışlardan olumsuz etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Gürlek, "Yaşanan olaylara ilişkin adli soruşturmalar başlatılmış olup olayların tüm yönleriyle aydınlatılması, varsa ihmal ve kusurların tespiti ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Rabb'im ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı.

Gözden Kaçmasın14 yaşındaki çocuk selde elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmişti: Mahmut'un ölümünün ardından acı detay ortaya çıktıHaberi görüntüle

Haber Bültenleri ve E-Posta Tercihleri

Türkiye ve dünyadaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için, bültenlerin gönderileceği e-posta adresini girin.

Kaynak: Hürriyet – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler