ANTAKYA HARAPARASI'NDA ASFALTMA ÇALIŞMASI

ANTAKYA HARAPARASI'NDA ASFALTMA ÇALIŞMASI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ile Antakya Belediyesi, yol sorunlarını çözmek amacıyla “Antakya Ayağa Kalkıyor” sloganıyla kapsamlı bir asfaltlama ve bakım seferberliği başlattığını duyurdu.

bf87ab.jpg

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gece ve gündüz sürdürülmesi planlanan çalışmalar kapsamında, altyapısı henüz tamamlanmamış bölgelerde acil müdahale olarak açık asfalt serimi gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, Antakya ilçesi Haraparası Mahallesi’nde açık asfalt serimi, robot yama, malzeme serimi çalışmalarının gece saatlerinde tamamlandığını ifade etti.

5db26.jpg

İhtiyaç duyulan diğer noktalarda da çalışmalara belirlenen program dahilinde devam edileceğine değinen yetkililer, "Çalışmalarımız sahada eş zamanlı ve koordineli olarak devam etmektedir. Bozuk yollar hızla iyileştirilirken, geçici çözüm niteliği taşıyan açık asfalt uygulamalarıyla; altyapı, rezerv alan ve şehir düzenleme çalışmaları tamamlanana kadar hem yayaların hem de sürücülerin mağduriyet yaşamamasını amaçlıyoruz" denildi. 

751891.jpg

Image

GÜNEY RÜZGARI YAYINCILIK TANITIM
Tel. : (326) 214 86 49
GSM : (532) 473 31 41
Güllübahçe Mah. Silahlı Kuvvetler Caddesi No: 28/A-1 Antakya/HATAY

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days