Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşu, Hatay'ın sanayi sektöründeki öncü tesisi İSDEMİR yönetimi, İskenderun'un basın dernek başkanları, yerel ve yaygın medya temsilcilerini iftar yemeğinde ağırladı.

İSDEMİR Genel Müdürü Ayhan Akın ve yönetiminin basın mensuplarıyla buluştuğu iftar yemeğinde bölge ve ülkenin gündemine ilişkin sohbet edilirken, ekonomik gelişmelere de değinildi.

İSDEMİR Palmiye Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine katılan gazeteciler, iftar yemeğinde İSDEMİR Genel Müdürü Ayhan Akın ile demir çelik sektörünün geleceği hakkında da sohbet ederek, İSDEMİR'in yatırımları da ele alındı.

Türkiye’de demir-çelik sektöründe önemli bir konuma sahip olan ve ülke ekonomosine büyük katkıda bulunan İsdemir'in başarılı Genel Müdürü Ayhan Akın, gazetecilerle iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

İGC Başkanı Diyap Atar ise anlamlı iftar organizasyonlarının birlik ve beraberliğe katkı sunduğunu belirterek, konukseverliğinden dolayı İSDEMİR yönetimine teşekkür etti.

