CHP Hatay Miletvekili Servet Mullaoğlu, halen Silivri'de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Bir süre İmamoğlu ile görüşen Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, İmamoğlu'nun Hataylılara yazdığı notu da paylaştı.
Kendi sosyal medya hesabından İmamoğlu'nun notunu paylaşan Hatay Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Mullaoğlu, 6 Şubat depremlerinde Hataylıların yanlarında gördüğü İmamoğlu ile 18 Nisan Cuma günü görüşmesinde, moralinin çok yerinde olduğunu görmekten mutlu olduğunu söyledi.
Mullaoğlu paylaşımında; "Sayın Cumhurbaşkanım, bütün annelerimizin duaları sizinle... Bu zulmü yapanlar, annelerimizin dualarına yenilecekler... Allah'ın izniyle en kısa zamanda da sizi aramızda göreceğiz ve hep birlikte ülkemizi hakkettiği güzel yarınlara taşıyacağız!.." ifadesini kullandı.
Ziyaretle ilgili görüşlerini aldığımız Mullaoğlu, Hatay'ı önemseyen ve sürekli "Hatay benim ikinci memleketim" şeklinde dillendiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hesabını veremeyeceği hiçbir şeyin olmadığını ifade ederek, "Hukukun tecelli etmesi sonucunda İmamoğlu'nun bir dakika bile tutuklu olması söz konusu değil. Bu yönüyle iktidarın kamuoyunun vicdanına daha fazla baskı uygulamayacağına inanıyorum. Annelerimizin duası her koşulda önemli. Sayın İmamoğlu'nun Hatay'a olan ilgisi, sevgisi ve notu da anlamlı" ifadesini kullandı.
Mullaoğlu'nun aracılığıyla CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 18 Nisan'da Hataylılara yazdığı not şöyle: "Çok kıymetli Hataylı hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Büyük acı yaşayan dostlarımızın tüm gücümüzle yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Özellikle en büyük duyarlılık ve emekle hizmetle sürecin en ön saflasında bulunan acılı vefakar Hatay'da annelerimizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin duaları memleketimiz ve geleceğimiz için en güzel bereketli temenniler olacaktır. Ben sizlerden dualarınızı istiyorum."