reklam1

 

reklam1

HABERLER

Hatayspor Teknik Direktörü Pulat'tan umutlu açıklama: Hatay Kümeye Düşmeyecek

Trenyol Süper Ligi takımlarından Atakaş Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel'in istifasından sonra göreve getirilen Özhan Pulat, Hatayspor'un küme düşmeyeceğine ilişkin açıklama Hatayspor sevdalalılarının yüreğine su serpti.

Özhan Pulat

Gaziantep FK karşılaşma öncesinde takımın başına geçen Pulat, takımı deplasmana hazırladığına ilişkn kulüpten yapılan açıklamada; "Takımımız, Teknik direktörümüz Özhan Pulat yönetiminde yaptığı antrenmanla Gaziantep FK maçının çalışmalarını sürdürdü. Erdemli Atış Poligonu’nda yapılan ve 1 saat süren idmanda dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı idmanla Gaziantep FK maçının çalışmalarını tamamladıktan sonra kara yoluyla Antep’e hareket edecek. Takımımızda sakat veya cezalı oyuncu bulunmamaktadır" denildi.

DSCF7345

PULAT'TAN AÇIKLAMA

Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörlüğüne gelir gelmez takımı Gaziantep deplasmanına hazırlayan Özhan Pulat, Hatayspor’un küme düşmeyeceğini söyledi.

Yeniden Hatayspor camiası ile anlaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Pulat, “Bu camia benim evim ve yuvam. Yabancılık çekmeyeceğim bir yerdeyim, çünkü ilk geldiğimizde güzel şeyler yaptık ve ayrılırken de iyi ilişkiler içerisinde ayrıldık. Hatayspor’un zor günde beni göreve çağırması ve benim de bu teklifi geri çevirmem mümkün değil. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama hep birlikte el vereceğiz, birbirimize sımsıkı sarılacağız. Takımı ligde tutmak için tüm enerjimizi ortaya koyacağız ve bunu da başaracak güçteyiz” diye konuştu.

Oğuzhan Matur

Hatayspor’da forma giyen oyuncuların en çok morale ve sevgiye ihtiyacı olduğunu işaret eden Pulat, "Oyunculara güven aşılayıp, sadece Gaziantepspor maçına odaklanmalarını isteyeceğiz. Çünkü tek hedefimiz ve önceliğimiz Hatayspor’u ligde tutmak olacaktır. Güzel günler bizleri bekliyor. Hep birlikte güzel günleri görmeyi ümit ediyorum” dedi.

Joelson Fernandes