Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

SAMANDAĞ’A ALTYAPI YATIRIMLARI

Güncelleme: 1 dk okuma 422
8604af3.jpeg
8604af3.jpeg

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’ın altyapısını güçlendirmek için başlattığı çalışmalarını Samandağ ilçesinde sürdürdüğünü paylaştı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Temiz Çevre Sağlıklı Gelecek” anlayışıyla proje ve uygulama çalışmalarını sürdüren HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ’da kanalizasyon şebekesi, terfi merkezleri ve terfi hatları yapım çalışmalarına devam ettiğini belirterek, Koyunoğlu, Kuşalanı, Sutaşı ve Kapısuyu mahallelerini kapsayan proje kapsamında imalatı yapılacak 20 bin 562 metre altyapı çalışmasının 4 bin 246 metresini tamamlandığını, 110 adet tabanın da kurulduğunu açıkladı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

8b961a952.jpeg

Yapılan işler kapsamında 471 adet muayene bacası, 989 adet parsel bacası, çeşitli mekanik ve elektrik işlerinin yapılacağını da belirten yetkililer, tüm canlıların ortak yaşam alanı olan doğanın korunması ve atık suların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi amacıyla hayata geçirilen projelerin hayati önem taşıdığına dikkat çeken Genel Müdürlük yetkilileri, Samandağ ilçesinde yürütülen ‘’Samandağ Tekebaşı Grubu İçme Suyu Şebeke İnşaatı’’ projesinin de tüm hızıyla devam ettiğini, şuana kadar 93 bin 90 metre hattın imalatının ve bin 405 adet abone bağlantısının yapıldığını açıkladı.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler