Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

İGC’DEN MERSİN CUMHURİYET BAŞSAVCISI AHMET ÇELİKKOL’A ZİYARET

1 dk okuma 361
diyapjpeg.jpg
diyapjpeg.jpg

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) heyetini makamında kabul etti.

İGC Başkanı Diyap Atar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ufuk Aktuğ, İlyas Terbiyeli, Cuma Keseroğlu, Serpil Korkmaz ve Bilgin Güzelaydoğdu’nun katıldığı ziyarette, samimi bir sohbet ortamı oluştu.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Başsavcı Ahmet Çelikkol, Hatay’da görev yaptığı döneme ilişkin mesleki anılarını paylaşırken, Hatay’ın tarihsel ve kültürel zenginliklerine dikkat çekti. Hatay'ın 15 ilçesinin de farklı özelliklere sahip olduğunu ifade eden Çelikkol, İskenderun'un ülkemizin sanayi açısından önemli bir merkez olduğunu, Hatay’ın da bir medeniyet kenti olduğunu vurguladı.

savcıjpeg.jpg

Ziyarette ayrıca 6 Şubat depremleri de gündeme geldi. Çelikkol, felaketin ardından Hatay’da görev yaptığı dönemde yaşadığı tecrübeleri ve vatandaşlarla dayanışma içerisinde verdikleri mücadeleyi anlatarak, bu sürecin kendisinde derin izler bıraktığını ifade etti.

İGC Başkanı Diyap Atar ise Başsavcı Çelikkol’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin dile getirildiği ziyarette, İGC heyeti Çelikkol’a teşekkür etti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler