Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

GENEL MÜDÜR AKI: UYUMLU ÇALIŞMA KALKINMAYA KATKI SAĞLADI

1 dk okuma 246
cac0e969-929a-46jpeg.jpg
cac0e969-929a-46jpeg.jpg

Türkiye'nin demir çelik sektöründeki öncü frmalarından İskenderun Demir Çelik (İSDEMİR) Genel Müdürü Ayhan Akın, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaretinde, depremden sonra Hatay'ın yeniden inşa ve ihya çalışmalarında uyumlu çalışmanın önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyarette bulunan Genel Müdür Akın'ı, İGC Başkanı Diyap Atar'ın şehir dışında olmasından dolayı İGC Başkan Vekili Ufuk Aktuğ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

İGC üyelerinden Yılmaz Akpınar, Gökhan Gökpınar, Cuma Keseroğlu, İlyas Terbiyeli, Banu Ulaşan ve Serpil Korkmaz’ın hazır bulunduğu ziyarette, ilçe ve bölge ile ilgili sohbet yapıldı.
Ziyarette konuşan Genel Müdür Akın, İSDEMİR’in hem bölge hem de Türkiye ekonomisi açısından stratejik bir konumda olduğunu ifade ederken, asırların afeti olarak nitelenen v Şubat depremleri sonrasında Hatay'da yapılan çalışmaları da değerlendirdi.

Depremin ardından Hatay’ın yeniden ayağa kalkma sürecine dikkat çeken Akın, “Kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının uyumlu, dayanışma içinde çalışması, şehrimizin toparlanmasına büyük katkı sağladı” dedi. İSDEMİR Basın ve Yayın Birimi personelinin de katıldığı buluşmada, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken basın camiasının bölgedeki önemine de değinildi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler