Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
11 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık şoku!

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Aston Villa sahasında Brentford ile kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Hafta içerisinde temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacak Aston Villa'da Matteo Ruggeri sakatlandı ve maça devam edemedi. Oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.

Güncelleme: 2 dk okuma 0
Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık şoku!
Haberler Spor Futbol Süper Lig Şampiyonlar Ligi İngiltere Fenerbahçe Fenerbahçe maçı öncesi Aston Villa'da sakatlık şoku!

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Aston Villa sahasında Brentford ile kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Hafta içerisinde temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacak Aston Villa'da Matteo Ruggeri sakatlandı ve maça devam edemedi. Oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.

Ajanslar
Giriş: 10 Ekim 2026 - 22:34 Güncelleme: 10 Ekim 2026 - 22:34
Google’da haber kaynağınızı Habertürk olarak seçmek için tıklayın

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Aston Villa, evinde Brentford ile karşılaştı. Müsabakanın 10. dakikasında Yarmoliuk'un golüyle 1-0 geriye düşen Unai Emery'nin öğrencileri 2 dakika sonra Nicolas Jackson ile beraberliği yakaladı. İlk yarısı bu skorla geçilen maçta John McGinn, 77'de Aston Villa öne geçirirken, 79'da Ajer Brentfor adına beraberliği sağladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken karşılaşma 2-2'lik eşitlikle tamamlandı. Aston Villa bu sonuçla 6 puana yükselirken, 6 maçın 5'inde puan kaybı yaşadı. Bordo-mavililer, iç sahada oynadığı 3 maçta ise sadece 1 puan alabildi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Teknik Direktörü Unai Emery, ligde Brentford ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Emery, Brentford karşısında iç sahada puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

REKLAM

İspanyol teknik adam, Brentford maçında sakatlanan ve ilk yarının sonunda oyundan çıkmak zorunda kalan Matteo Ruggeri ile ilgili konuştu.

Emery, "Ruggeri'nin hamstring sakatlığı var." dedi. Emery, 24 yaşındaki sol bekin durumunun pazar günkü testlerden sonra netleşeceğini söyledi.

Öte yandan Aston Villa'da George Hemmings, hafif sakatlığı nedeniyle Brentford maçında forma giyemedi. Emery, 19 yaşındaki futbolcunun uzun süre sahalardan uzak kalmayacağını söyledi. Hemmings, Fenerbahçe maçında forma giyebilir.

ÖNERİLEN VİDEO
REKLAM advertisement100
REKLAM advertisement100
#ASTON VİLLA
#fenerbahçe
#UEFA Şampiyonlar Ligi
Yazı Boyutu
Küçük Normal Orta Büyük Ekstra Büyük
  • Ana Sayfa
  • Yazı Boyutu
  • Paylaş
    • Kaydet
    • Görüntüle
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
Kartal'da hastane çatısında yangın
Fenerbahçe Rize'de 3 puanı 3 golle aldı!
ABD'de silahlı saldırı: 9 kişi öldü
Fenerbahçe Rize'de 7 maçtır puan bırakmıyor!
"Tekno oligarklar karşısında güvencemiz teknofest gençliği"
Karadeniz derbisinde zafer Trabzonspor'un!
"Bence Ukrayna'nın yeni bir başkan edinme vakti geldi"
Riyad'da havalimanında patlama
Raporlu ilaçta reçete dönemi değişiyor
Eyüpsultan Belediyesi CHP'de kaldı
Vanlı Kara Haydar soruşturmasında 1.5 milyar TL daha bulundu!
Ataşehir Belediyesi AK Parti'ye geçti
Portekiz'de Ronaldo'ya büyük şok!
Gözyaşları sel oldu... Yan yana gömüldüler
Otomotivde dünya sıralaması belli oldu
"Herkesi suçlamak yanlış"
Eski hakemlerden penaltı ve kırmızı yorumu!
'Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor
7 kurşunla öldürülen Gülşah katilini kurtarmış
"Bunlar yüzünden eşim terk etti"
Kaynak: Habertürk – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler