Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
05 Ekim 2026, Pazartesi
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

EMNİYET MÜDÜRÜ CEVİZOĞLU: HUZUR VE GÜVENLİ YAŞAM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ 

1 dk okuma 82
EMNİYET MÜDÜRÜ CEVİZOĞLU: HUZUR VE GÜVENLİ YAŞAM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ 

Hatay'ın Belen ilçesine yeni atanan Belen Emniyet Müdürü Şeyma Cevizoğlu, Hatay'ın yeniden varoluş sürecinde huzur ve güvenli yaşamı için el ele güç birliği halinde olmak gerektiğine dikkat çekti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini iadeyi ziyarette bulunan Belen ilçesinin ilk kadın Emniyet Müdürü Şeyma Cevizoğlu, Basın mensupları ile Emniyet teşkilatının karşılıklı diyalogunun önemine değinerek, halkı doğru bilgilendirmek adına bu diyalogların düzenli olarak devam etmesi gerekliliğini ifade etti. 

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Masumiyet karinesi konusuna da değinen Cevizoğlu, "Bu madde toplumun değer yargıları adına önem arz ediyor. Güvenlik ve asayiş çalışmaları, özellikle yerel basının kentle ilgili gelişmeleri hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna aktarması açısından önemlidir. Bizler, kamu adına görev yapanlar, halkımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Belen’de güvenliğin daha da güçlendirilmesi adına tüm birimlerimizle koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

Sohbet havasında geçen ziyarette, basın mensuplarıyla birlikte şehirdeki asayiş, trafik düzenlemeleri ve kamu güvenliğiyle ilgili genel değerlendirmeler üzerinde durulurken, ziyaret karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler