Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

EMEK MAHALLESİ TOKİ İLE YENİDEN 

1 dk okuma 354
d1c5df2jpeg.jpg
d1c5df2jpeg.jpg

Hatay’ın yeniden ayağa kalkması amacıyla yürütülen inşa, ihya ve imar çalışmaları kapsamında tüm bakanlıkların projeleri il genelinde hayata geçiriliyor.

Devlet yatırımları şehrin dört bir yanında hızla şekillenirken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Hatay Valiliği tarafından hayata geçirilen TOKİ Konutları’nda bir yandan hak sahiplerine yeni yuvalarının anahtarları teslim edilirken, diğer yandan inşa çalışmaları da devam ediyor.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

e3a308jpeg.jpg

Emek Mahallesi Muhtarı Celal Sarı, “28. Sokak civarındayız. Bildiğiniz üzere depremde en çok yıkımın olduğu mahallelerden bir tanesi Emek Mahallesiydi. Mahallemiz dümdüz bir arazi haline gelmişti. Devletimizin gücünü görüyorsunuz. Binalarımızın bitme aşamasına geldiğini görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Murat Kurum’a, Milletvekillerimize, Valimize, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve Antakya Belediye Başkanımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. En kısa sürede kendilerini mahallemizde misafir etmek istiyoruz” dedi. 

343495djpeg.jpg

HBB yapılan TOKİ konutlarına alt ve üstyapı çalışmalarına sunduğu katkıların yanı sıra ulaşım hizmetleriyle de destek sağlıyor.

a8908ajpeg.jpg

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler