Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

Dr. Sönmez'den Hatay Eğitim Araştırma Hastanesine Ziyaret

Güncelleme: 2 dk okuma 400
2_1_copy.jpg
2_1_copy.jpg

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü heyeti, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine atanan Uzman Dr. Barış Kavvasoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez ile beraber Destek Hizmetleri Başkanı Abdullah Denizoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Selçuk Öntürk, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. Tolga Alkan ve Personel Hizmetleri Başkanı Murad Yılmaz katıldı.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Sağlık kurumlarıyla ilgili genel bir değerlendirmenin ardından istek ve beklentiler üzerine bir süre sohbet eden Sağlık Müdürlüğü heyeti, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu’na yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Dr. Sönmez, "Daha önce Defne Hastanesinde gösterdiğiniz başarılı hizmetlerin devamını diliyoruz. Gerek meslektaşlarımıza gerekse sağlık hizmetinden yararlanmak için sağlık kurumlarına başvuran hastalarımıza olan yakınlığınız ve sorumluluğunuzu memnuniyetle izlemekteyiz. Hizmetlerin kaliteli ve güvenli sunumunda gerekli kolaylalığı sağlamak için her zaman yanınızdayız" ifadesinde bulundu.

Ziyaretten son derece memnuniyetini bildiren Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Kavvasoğlu da, "Ziyaretiniz ve desteğiniz bizlere güç vermiştir. Halkımızın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak ve önemli hizmetlere imza atmak için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

121peg.jpeg

KOÇAK'TAN  ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Fadıl Koçak, göreve yeni atanan Dr. Barış Kavasoğlu'na hayırlı olsun zyaretinde bulundu. Koçak, Hatay halkı için hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanında yaşanan sorunların çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması noktasında işbirliği mesajı verdi. Koçak, “Hatay’ın sağlık altyapısını güçlendirmek, deprem sonrası artan ihtiyaçlara cevap verebilmek için kurumlarımızla koordineli çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler