Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Bu alana reklam verebilirsiniz Sağ kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Etkinlikler (Yerel)

Dillere Destan Düğünde Hukukçuların Aşkı

1 dk okuma 603
18099283_n.jpg
18099283_n.jpg

Hatay Barosu üyelerinden genç iki avukat dostlarının da katıldığı dillere destan düğünle dünya evine girdi.

Hatay’ın tanınmış iş insanı, Tek Asya Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Turan Eryılmaz ile eşi Ela Eryılmaz’ın kızları Av. Merve Eryılmaz, Defne Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Karataş ile iş insanı Seval Karataş’ın oğlu Av. Remzi Can ile hayatını birleştirdi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

eryılmaz673715061107672_n.jpg

Bundan iki yıl önce evlenmeye karar verip, nişan yüzüklerini takan hukukçu Merve ve Remzi Can’ın nikahını Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay kıydı. Nikah törenine; CHP Hatay Milletvekilleri Servet Mullaoğlu, Nermin Yıldırım Kara ve Mehmet Güzelmansur, Niğde Valisi Dr. Cahil Çelik, Önceki dönem Hatay Baro Başkanı Erhan Nizamoğlu, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve CHP Defne kurucu ilçe Başkanı Mehmet Gönenç de katılan davetliler arasında yer aldı.

103460394_n.jpg

Hatay’ın tanınmış ihracat firması Tek Asya’nın yurt dışındaki paydaşlarının da katıldığı düğün töreninde; Hindistan, Romanya, Ukrayna ve Kore’den gelen iş insanları dikkat çekti.

752242_n.jpg

Birbirine yakışan genç çiftler, konuklar bu özel ve anlamlı günün coşkusunu paylaşırken, gelin ve damadın aileleri de konukları yalnız bırakmadı.

84009_n.jpg

Avukat Merve ve Remzi Can'a ömür boyu mutluluklar diler, Eryılmaz ve Karataş ailelerini kutlarız.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler