Galatasaray'ın başarılı oyuncularından Yunus Akgün, Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Çok iyi oyun ve net bir skorla kazandıklarını belirten Akgün, "İki tane çok büyük galibiyet aldık ve öz güvenimiz yüksekti. Bu maçta hata yapmamamız gerektiğini biliyorduk, uçakta bunu çok konuştuk. Bugün çok net bir skorla, çok iyi bir oyun sergileyerek kazandığımız için çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'ın 2. golünü kaydeden Yunus Akgün, HT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
"ÇOK NET BİR SKORLA KAZANDIK"
Milli futbolcu, "Lille deplasmanı, Fenerbahçe derbisi ve Konyaspor galibiyeti. Neler düşünüyorsunuz?" sorusunun ardından, "Öncelikle takım arkadaşlarımı kutluyorum. Derbi sonrası kısa bir süremiz vardı; o sürede iyi çalıştık, iyi hazırlandık. İki tane çok büyük galibiyet aldık ve öz güvenimiz yüksekti. Bu maçta hata yapmamamız gerektiğini biliyorduk, uçakta bunu çok konuştuk. Bugün çok net bir skorla, çok iyi bir oyun sergileyerek kazandığımız için çok mutluyum." yanıtını verdi.
🗣️ @ccelikcagatay: Lille deplasmanı, Fenerbahçe derbisi ve Konyaspor galibiyeti. Neler düşünüyorsunuz?
— HT Spor (@HTSpor) October 30, 2026
🎙️ Yunus Akgün: Öncelikle takım arkadaşlarımı kutluyorum. Derbi sonrası kısa bir süremiz vardı; o sürede iyi çalıştık, iyi hazırlandık. İki tane çok büyük galibiyet aldık ve öz… pic.twitter.com/G8HPJiOlxK
ATTIĞI GOLLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Yunus Akgün, "Golün hakkında neler söylemek istersin?" sorusuna ise, " Böyle bir golü hem taraftarlarımız bekliyordu hem de ben bekliyordum açıkçası. Güzel oldu, taraftarlarımıza da armağan olsun bu güzel gol. Şunu unutmayalım; Abdülkerim ağabey cezalıydı. Bu galibiyeti hem ona hem de Osimhen'in bir kızı dünyaya geldi ona armağan ediyoruz. Bu yüzden çok mutluyuz." sözleriyle cevap verdi.
🗣️ @ccelikcagatay: Golün hakkında neler söylemek istersin?
— HT Spor (@HTSpor) October 30, 2026
🎙️ Yunus Akgün: Böyle bir golü hem taraftarlarımız bekliyordu hem de ben bekliyordum açıkçası. Güzel oldu, taraftarlarımıza da armağan olsun bu güzel gol.
Şunu unutmayalım; Apo ağabey cezalıydı. Bu galibiyeti hem ona… https://t.co/M6494l07iS pic.twitter.com/kvXTs8KP6T
Döviz bürosuna saldırının şüphelisi eski kulüp başkanının oğlu çıktı
- Ana Sayfa
- Yazı Boyutu
- Paylaş
-
- Kaydet
- Görüntüle
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.