Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

Çelikkol'a Adana Bölge Başsavcısı Görevi

1 dk okuma 169
528b.jpg
528b.jpg

Uzun süre Hatay'da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı görevinin ardından Adana Bölge Başsavcılığına atandı.

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan deprem sonrasındaki kritik adli süreçleri koordine eden Çekilkol, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı öncesinde, 5 yıl boyunca İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı olarak bölgede görev yaptı. Başsavcı Ahmet Çelikkol, Hatay’daki görevi sonrasında 20 Haziran 2025 tarihli HSK yaz kararnamesi ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine tayin edildi. 

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Gittiği her bölgede Adliye yönetimi ve işleyişi ile ilgili önemli izler bırakan Başsavcı Ahmet Çelikkol, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) son kararnamesiyle Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. 

Önümüzdeki haftalarda Adana’da göreve başlayacak olan Başsavcı Çelikkol'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler