Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
03 Ekim 2026, Cumartesi
Reklam
Vefat Edenler
Genel Haberler (Yerel)

BAŞKAN ÖNTÜRK'TEN, REYHANLI OTOGARINDA İNCELEME

2 dk okuma 131
203.jpg
203.jpg

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Reyhanlı’da Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından yürütülen projeleri sahada inceledi.

İncelemelerde Başkan Öntürk’e; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak eşlik etti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

20e64.jpg

Başkan Öntürk, ilçede yapımı devam eden otogar projesinde gelinen son durum hakkında HBB yetkililerden kapsamlı bilgi aldı.

Merkezde bulunan mevcut pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Öntürk, yeni konseptle inşa edilecek pazar alanlarında ürünlerin üreticiden doğrudan tüketiciye ulaştırılacağını belirterek, pazar yerlerinin haftanın her günü açık olacağını ifade etti.

3333.png

Gültepe Mahallesi’nde inşası süren “Yolcu Terminali ve Minibüs Garajı Kompleksi”nde detaylı incelemelerde bulunan Başkan Öntürk, kontrolleri sonrası tavsiyelerde bulunarak gerekli talimatlar verdi.

Yetkililere “Türkiye’ye örnek bir model istiyorum” talimatı veren Başkan Öntürk, yeni nesil pazar yerlerinin yalnızca alışveriş yapılan alanlar olmayacağını, içerisinde parklar, kafeler, kıraathaneler ve sosyal donatı alanlarının yer aldığı modern yaşam merkezleri oluşturulacağını dile getirdi.

 f214.jpg

Reyhanlı Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası ve Borsası'nı da ziyaret eden Başkan Öntürk, ilçeye gerekli hizmet ve yatırımların öncelik sırasına göre yapıldığını ifade ederken, otogar projesinin gerek yolcuların gerekse esnafın ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.

6 Şubat depremlerinin yıktığı Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak ve afetlerden etkilenmeyen bölgelerde de Büyükşehir kimliğine yakışır bir şehir modeli oluşturmak için kararlılıkla çalıştıklarını ifade eden Başkan Öntürk, “Şu an biz Hatay’ın her noktasında, ayrım yapmadan Reyhanlı’dan oy çıkmadı diye 1 metre asfaltı Reyhanlı’ya çok görülenlere inat, bir iş yapıyoruz. 15 ilçeye de eşit hizmet veriyoruz” dedi.

802.jpg

Başkan Öntürk, otogar projesinde kafeterya, market, büfe ve çay ocağı, kooperatif ofisleri, yönetici odası, depo ve mutfak alanları ile birçok sosyal alanın yer alacağını kaydetti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler