Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
04 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Şehir Haberleri (Yerel)

ARSUZ’DA PRESTİJ CADDELER PROJESİNE DEVAM

1 dk okuma 275
ARSUZ’DA PRESTİJ CADDELER PROJESİNE DEVAM

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün öncülüğünde hayata geçirilen Prestij Caddeler Projesi kapsamında il genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü duyurdu.

Bu kapsamda HBB, Arsuz ilçesi Uluçınar Mahallesi'nde bulunan Sami Oytun Caddesi'nde yürüttüğü yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladığını belirten yetkililer, çalışmalar kapsamında caddeye beton asfalt serimi yapılırken yolun iki tarafında 5 metre genişliğinde kaldırımlar inşa edildiğine işaret etti.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49

Modern aydınlatma sistemiyle donatılan cadde; peyzaj düzenlemeleri, çiçeklendirme, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile kent mobilyalarının montajının tamamlanmasının ardından estetik ve modern bir görünüme kavuştu.

Öte yandan Zarif Caddesi'nde yol yenileme çalışmalarının yanı sıra Yıldızlar Caddesi'nde de planlanan bölümdeki çalışmalar tamamlandı. Köyiçi Mahallesi'nde ise modern beton parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

HBB yetkilileri, il genelinde olduğu gibi Arsuz’da da yol ve çevre düzenleme çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda kesintisiz şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler