Son dakika haberine göre; Ankara Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2. dalga operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında 2 belediye başkan yardımcısının da olduğu 25 şüpheli gözaltına alındı.
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
CNN TÜRK muhabiri Paşa Alyurt'un aktardığı bilgilere göre; Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında sabah saatlerinde Etimesgut Belediyesi'ne yönelik 2. dalga operasyon düzenlendi. İrtikap ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlamasıyla aralarında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da olduğu 40 kişi tutuklanmıştı.
Bu sabah ise aralarında 2 belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alındı. Belediyede arama çalışması başlatıldı.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.