Bu alana reklam verebilirsiniz Sol kule (geniş ekran) · 160×600 px
(326) 214 86 49
Reklam
18 Ekim 2026, Pazar
Reklam
Vefat Edenler
Reklam
Spor (Ulusal)

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli yıldıza övgü: 'Maşallah diyorum!'

Fenerbahçe, Süper Lig 8. hafta maçında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Güncelleme: 2 dk okuma 0
Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli yıldıza övgü: 'Maşallah diyorum!'
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor kozlarını paylaştı. Kadıköy'de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-0 kazandı.

Romelu Lukaku, 40. dakikada attığı golle sarı-lacivertlileri öne geçirdi ve devreye 1-0 girildi.

Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin içi · 640×320 px
(326) 214 86 49
Gözden KaçmasınGalatasaray ve Fenerbahçe maçındaki hakem yönetimini Fırat Aydınus değerlendirdi!Haberi görüntüle

Karşılaşmanın ikinci golünü 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı. Son sözü ise 87. dakikada Muriqi söyledi. İrfan Can Kahveci'nin, 16, 51 ve 52. dakikada attığı goller iptal edildi.

Bu sonuçla birlikte puanını 16 yapan Fenerbahçe, zirveyi 3 puan geriden takibini sürdürdü. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

Karşılaşmayı Kontraspor Youtube kanalına yorumlayan Nihat Kahveci'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı
class='medyanet-inline-adv'>

“Fenerbahçe adına sezonda ilkler de geride kaldı. İlk kez Kerem Aktürkoğlu’nun yüzünün güldüğüne şahit olduk, Lukaku sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti ve Mert Hakan Yandaş da bu sezon ilk kez sahaya adım atarak taraftarıyla bütünleşti. Sahada kolektif anlamda oldukça başarılı bir Fenerbahçe profili vardı.”

"Levent o nasıl asist! Büyüleyici bir orta, büyüleyici bir asist. Sen orada Lukaku'yu nasıl gördün! Lukaku da onu yakaladığı zaman tertemiz bitirir. Lukaku'nun ilk yarıda kaçırdığı pozisyondan daha zordu bence attığı gol. Bunu atması hem kendi adına hem de Fenerbahçeli taraftarları mutlu etmiştir."

"Benim için asist budur. Guendouzi'nin atağı kesip alması, dönüp Levent'e vermesi... Levent'in nokta atışı asisti, böyle bir şey olamaz. İşte bak asist gibi asist, bende budur, bu pastır. Levent Mercan'a maşallah diyorum. Bu performansla devam ettiğinde sol bek olarak milli takıma göz kırpıyor şimdiden söyleyeyim. Ferdi oynar ama alınırsa neden demem."

Kaynak: Hürriyet – haberin aslı
Bu haberi paylaşın
Bu alana reklam verebilirsiniz Haber – metin sonu · 728×90 px

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

İlgili Haberler